van de Beerecamp Elektrotechniek | Rembrandtstraat 33 | 3781 EA Voorthuizen | Tel: 06 11044873 | info@beerecampelektrotechniek

Led verlichting

Led verlichting is al een aantal jaren op de markt. De eerste generatie led lampen kennen we nog van het felle en koude licht dat ze uitstraalden. Die tijd is voorbij, de ontwikkeling van de led verlichting heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De huidige generatie led lampen zijn qua licht uitstraling niet meer van de oude gloeilamp te onderscheiden.

Er zijn mogelijkheden voor heldere verlichting op plaatsen waar veel licht nodig is, maar ook om de sfeer en gezelligheid van een “ouderwetse” kooldraadlamp na te bootsen. Uiteraard zijn alle varianten die daar tussen zitten ook mogelijk.

Het voordeel van led verlichting is een enorme besparing op de energiekosten. Naast minder energieverbruik ontwikkelt de led lamp ook minder warmte en dat is beter voor de brandveiligheid.

Als zoveel verschillende situaties, zijn er ook zoveel led lampen en lichtkleuren voor alle denkbare situaties, waarbij wij zelfs een volledig lichtplan voor u kunnen ontwerpen.

Voor advies en offerte neem vrijblijvend contact met ons op.
 
 
 

  Home
  Camerabeveiliging
  Alarmsystemen
  Led verlichting
  Contact