van de Beerecamp Elektrotechniek | Rembrandtstraat 33 | 3781 EA Voorthuizen | Tel: 06 11044873 | info@beerecampelektrotechniek

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn er om u te waarschuwen als ongenode gasten uw woning of bedrijfspand binnenkomen of proberen binnen te komen. Deze alarmsystemen bestaan altijd uit een centrale waarop verschillende melders zijn aangesloten. Deze melders kunnen bewegingsmelders, deur/raam contacten of glasbreukmelders zijn. Ook is het mogelijk om ook rookmelders aan het systeem te koppelen. De aansluiting van de verschillende sensoren op de centrale kan op verschillende manieren. De keuze van bijvoorbeeld bekabeling of draadloos is afhankelijk van de mogelijkheden in uw pand.

Er zijn ook verschillende mogelijkheden om alarm te slaan bij een alarmmelding, dat kan via een berichtje naar 1 of meerdere contactpersonen, maar ook naar een meldkamer die actie onderneemt, dit is afhankelijk van de afspraken die met u zijn gemaakt.

Wij hebben ruime keuze in deze verschillende soorten systemen. Daarnaast zijn wij een specialist in deze systemen en willen wij u graag adviseren voor een passend voorstel voor uw persoonlijke situatie.

Neem voor vrijblijvend advies of offerte contact met ons op.
 
 
 

  Home
  Camerabeveiliging
  Alarmsystemen
  Led verlichting
  Contact