van de Beerecamp Elektrotechniek | Rembrandtstraat 33 | 3781 EA Voorthuizen | Tel: 06 11044873 | info@beerecampelektrotechniek

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging zie je op steeds plaatsen, op straat, bij bedrijven en particulieren.
Kijk maar op televisie naar het programma “Opsporing Verzocht” waarbij een groot aantal beelden afkomstig van beveiligingscamera’s te zien zijn. Daarbij valt ook direct een groot verschil op: de kwaliteit van de opgenomen beelden.

Van de Beerecamp Elektrotechniek, gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van camerasystemen, geeft u graag advies, zo heeft u wel de beschikking over goede kwaliteit beveiligingsbeelden.

Er is een groot aanbod van camera’s voor binnen en buiten, maar ook specifiek voor lichte en donkere omstandigheden, om uw eigendommen te bewaken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende opties, voor het opslaan en terug kijken van de opgenomen beelden.
Via internet heeft u tegenwoordig de mogelijkheid om, overal en altijd, uw camerabeelden live te bekijken of opgenomen beelden terug te zien. Dat kan zelfs onderweg via een tablet of smartphone. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, en van de Beerecamp Elektrotechniek heeft de juiste apparatuur om de camera’s perfect af te stellen.

Neemt u voor vrijblijvend advies op maat of voor het uitbrengen van een offerte contact met ons op.
 

  Home
  Camerabeveiliging
  Alarmsystemen
  Led verlichting
  Contact